ARIGATO SUSHI & GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arigato Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

21 okt 2022 om 0:02 Super heerlijk gegeten en snel bezorgd.
25 sep 2022 om 19:17 Het eten was super lekker! De bezorger en vrouw aan de telefoon waren ook heel erg vriendelijk. Jammer genoeg was onze bestelling wel veel later dan aangegeven. Hopelijk volgende keer beter.
13 aug 2022 om 21:10 Nooit meer! De warme gerechten waren taai en de aardappelkroketjes waren rostirondjes. De koude sushi was warm en er zaten geen eetstokjes bij. Voor die prijs mag de kwaliteit echt wel een heel stuk beter, het is geen friettent voor na het stappen...
22 jun 2022 om 20:44 45 minuten te laat bezorgd, veel gerechten fout of niet geleverd, alles koud, friet en steppegras kletsnat. Bezorger bood excuses aan voor het te laat zijn en gaf aan dit goed werd gemaakt. 3x gemaild, 2x gebeld maar niet meer bereikbaar.
14 apr 2022 om 17:46 Super tevreden! 50minuutjes moeten wachten (was ook aangegeven). Lekker eten, alles was goed vers! Het koude en warme van elkaar gescheiden, heel netjes! Bezorger was ook super vriendelijk! Ga zeker vaker bestellen!
9 apr 2022 om 21:33 jammer dat ik geen foto’s kan toevoegen , dan was het heel duidelijk we hadden sushi met zalm besteld de zalm moet je zoeken met een vergroot glas echt schandalig alleen maar een bonk rijst ik bestel hier niet meer
20 feb 2022 om 20:24 Super lekker gegeten Heerlijk vers en warm wat warm moet zijn Zowel warm als koud besteld
17 feb 2022 om 19:43 Héérlijke gerechten!! Koude sushi en sashimi in aparte tas. Soepen en beef/noodles warm bezorgd in andere tas. Goed verzorgd!!
29 jan 2022 om 22:03 The food was really good… but the portions are really really small… it was our first time to order, we didn’t know the size of the portions.. now we know next time!! But the quality was really really good!!
10 jan 2022 om 11:43 Beter de gefrituurde hapjes in een zakje doen ipv plastic bakje. Door de warmte komt er condens in het doosje en op het eten. Word dan nat en slap.
9 jan 2022 om 22:23 Netjes volgens afspraak bezorgd. Gerechten niet slecht maar ook niets speciaals.
2 jan 2022 om 22:51 Erg lekker. Ondanks dat de bezorger het niet kon vinden was het nog allemaal flink warm. ( noedels enzo.).