ARIGATO SUSHI & GRILL

ARIGATO SUSHI & GRILL Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arigato Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2022 om 17:46 Super tevreden! 50minuutjes moeten wachten (was ook aangegeven). Lekker eten, alles was goed vers! Het koude en warme van elkaar gescheiden, heel netjes! Bezorger was ook super vriendelijk! Ga zeker vaker bestellen!
9 apr 2022 om 21:33 jammer dat ik geen foto’s kan toevoegen , dan was het heel duidelijk we hadden sushi met zalm besteld de zalm moet je zoeken met een vergroot glas echt schandalig alleen maar een bonk rijst ik bestel hier niet meer
20 feb 2022 om 20:24 Super lekker gegeten Heerlijk vers en warm wat warm moet zijn Zowel warm als koud besteld
17 feb 2022 om 19:43 Héérlijke gerechten!! Koude sushi en sashimi in aparte tas. Soepen en beef/noodles warm bezorgd in andere tas. Goed verzorgd!!
29 jan 2022 om 22:03 The food was really good… but the portions are really really small… it was our first time to order, we didn’t know the size of the portions.. now we know next time!! But the quality was really really good!!
10 jan 2022 om 11:43 Beter de gefrituurde hapjes in een zakje doen ipv plastic bakje. Door de warmte komt er condens in het doosje en op het eten. Word dan nat en slap.
9 jan 2022 om 22:23 Netjes volgens afspraak bezorgd. Gerechten niet slecht maar ook niets speciaals.
2 jan 2022 om 22:51 Erg lekker. Ondanks dat de bezorger het niet kon vinden was het nog allemaal flink warm. ( noedels enzo.).
26 dec 2021 om 22:23 Duidelijk aangegeven bij de bestelling dat er een ernstige paprika allergie was maar helaas op 3 gerechten lag er verse paprika voor de sier dus niet eetbaar en de zalm tartaar rook zo vreemd en zag er niet fris uit dus ook weg gegooid,...
22 nov 2021 om 13:16 Geweldig lekker
12 jun 2021 om 20:28 Heel lekkere sushi. Een echte aanrader.
17 mrt 2021 om 13:51 Vind de kwaliteit wisselend. Noodles leken te hard gebakken. Zaten taaie stukken tussen. Vorige keer vond ik het stukken beter